FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Hotel Nevada – Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 311, Constanța
0771 535 417

Skip to Content

Organizator Evenimente

Agentia noastra organizează evenimente speciale: nunţi, botezuri, aniversări, precum si orice alte petreceri private sau corporate.

Vă oferim o gamă largă de servicii prin aplicarea unor solutii moderne de imagine si stil adaptate perfect ideii că orice nuntă, prin decor, ambianţă, invitaţi, locaţie are personalitatea sa unică.
În acest fel, evenimentele importante din viaţa dumneavoastra devin unice şi de neuitat.

Detaliile pot face diferenta între un eveniment obisnuit si unul spectaculos.

Pentru noi este foarte important ca procesul de organizare sa fie la fel de placut precum evenimentul in sine. Incepem planificare tinand cont de preferintele voastre personale sau de cultura organizationala a companiei, continuam cu date clare precum locul si data, apoi construim totul in jurul acestora.

Organizarea unui eveniment, de orice natura, necesita timp, dedicare, rabdare si atentie la detalii.

Noi ne focusam asupra dorintelor tale inca de la prima intalnire. Suntem onorati sa activam intr-o industrie care celebreaza ocaziile speciale.

Cu o experienta anterioara in lumea entertainment-ului, mi-am ales meseria perfecta: aceea de a face oamenii fericiti, fapt pentru care lucram mereu, atat eu cat si colegii mei cu zambetul pe buze. Suntem mai mult decat o firma de evenimente full-service, iti transformam visele in realitate.